Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-03@21:29:52 GMT

چارترکنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند

تاریخ انتشار: ۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۶۱۴۸

چارترکنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند

 

به گزارش ایرنا، درحالی که انجمن شرکت‌های هواپیمایی و سازمان هواپیمایی کشوری بر ممنوعیت فروش بلیت هواپیما خارج از نرخ‌نامه تاکید دارند، اما نرخ پروازها در آستانه روزهای پایینی سال سیر صعودی به خود گرفته است.

اکنون پروازها از مبدا تهران در برخی از مسیرها به‌خصوص به مقصد شهرهای جنوبی تا ۲۰۰ هزار تومان بالاتر از نرخ‌نامه انجمن شرکت‌های هواپیمایی به فروش می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چارتر کنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند

امروز( چهارشنبه) انجمن شرکت‌های هواپیمایی مجددا در هشدار به همه ایرلاین‌ها نسبت به خلاف قانون بودن گران‌فروشی بلیت هواپیما تذکر داد، اما خبرنگار ایرنا در تماس تلفنی با چند شرکت هواپیمایی این پاسخ را دریافت کرد که چارترکنندگان عامل اصلی گرانی بلیت هواپیما هستند.

یک کارشناس صنعت هواپیمایی نیز امروز درباره نقش دلالان و عمده خریداران بلیت هواپیما در گرانی نرخ‌ها به ایرنا گفت: مشکلی که در بازار میوه و برنج و سایر اقلام‌خوراکی است امروز در نظام توزیع فروش بلیت هواپیما هم وجود دارد.

وی بیان‌داشت: بلیت‌ها در اختیار چارتر کنندگان و دلالان فروش است. چارتر کنندگان بلیت‌ها را چند ماه قبل از عید خریداری کرده و در آستانه نوروز با نرخ‌های بالاتر به فروش می رسانند.

۷۰ درصد بازار فروش بلیت هواپیما دست چارترکنندگان است

خرید عمده بلیت هواپیما از شرکت‌های هواپیمایی توسط چارتر کنندگان و دلالان باعث آن شده است که به اذعان برخی مسوولان صنعت هواپیمایی تا ۶۰ درصد بازار فروش بلیت هواپیما دست چارترکننده باشد.

یک منبع آگاه در صنعت هوایی نیز معتقد است که اکنون ۷۰ درصد بازار پروازهای داخلی به دست چارترکنندگان است و همین عامل باعث شده است تا بلیت‌ها با نرخی که دلالان بزرگ می خواهند به فروش برود.

چرا ایرلاین‌ها بلیت های خود را به چارترکنندگان می‌فروشند؟

مدیر یکی از ایرلاین‌ها امروز در گفت‌وگو با ایرنا درباره اینکه چرا شرکت‌های هواپیمایی بلیت‌های خود را پیش پیش به چارترکنندگان یا خریداران عمده بلیت هواپیما می فروشند، گفت: از آنجایی که ایرلاین‌ها همه زیان‌ده بوده و سرمایه در گردش ندارند، مجبور به فروش بلیت‌های خود قبل از انجام پروازها هستند.

وی ادامه‌داد: در این صورت با داشتن نقدینگی می‌توانیم موتور و قطعات هواپیما خریداری کرده و نقدینگی خود را تامین کنیم. برای همین به صورت یکجا پرواز خود را به چارتر کننده می‌فروشیم و مبلغ ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیارد تومان را دریافت می‌کنیم تا بتوانیم به موقع  موتور هواپیما خریده یا مخارج شرکت را پرداخت کنیم.

این فعال در صنعت هوایی افزود: این سیکل بسته مشکل تامین نقدینگی در شرکت‌ها باعث شده تا بازار به دست چارتر کننده‌ها بیفتند و عمده‌خری بلیت هواپیما توسط آژانس‌های بزرگ و توزیع آن در بین سایر آژانش‌های هواپیمایی انجام شود.

   

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان

شرکت هواپیمایی اتحاد امروز در اعلامیه‌ای گفت که این شرکت با کام ایر در افغانستان، اسکای اکسپرس در یونان، رکس ایرلاینز در استرالیا، ججو ایر در کوریای جنوبی و میانمار ایرویز موافقت کرده است.

آریک دی، از مدیران شرکت هواپیمایی اتحاد گفته است این پنج قرارداد در میان خطوط هوایی، سفر را برای مهمانان تمام خطوط هوایی آسان‌تر می‌کند.

بر اساس اعلامیه شرکت هواپیمای اتحاد، مشتریان این شرکت از سراسر جهان می‌توانند در میدان هوایی ابوظبی با کام‌ایر به کابل و از آنجا به شهرهای دیگر افغانستان پرواز کنند.

شرکت هوایی اتحاد می‌گوید ۱۲۳ مشارکت میان‌خطی در سراسر جهان دارد.

اتحاد ایرویز که در سال ۲۰۰۳ تأسیس شد، هواپیمایی پرچم دار امارات متحده عربی است و دومین شرکت هواپیمایی این کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • لغو پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • پروازهای تهران به ایلام لغو شد
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ ایر تهران - ایلام و بالعکس
  • لغو پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام و بالعکس
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد
  • تراکتور – استقلال، تراکتور – سپاهان نمی‌شود
  • پیش‌فروش بلیت «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» آغاز شد
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟