Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای سید عبدالرضا موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی  امروز در جمع خبرنگاران به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد.

سوال: تراز شرکت های هواپیمایی درچه بخشی قرار دارد؟

آقای موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی: تراز شرکت های هواپیمایی منفی است و شرکت های زیان‌ده هستند، این روزها بلیت هواپیما در بازار سیاه قیمت‌های متفاوتی پیدا کرده و آدمهای مختلفی در این زمینه تماس می گیرند و دنبال بلیت هواپیما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید گفت که همیشه و در محاسبه قیمت بلیت هواپیما نرخ پایین تری از ارز آزاد را محاسبه کردیم تا مردم کمتر فشار را تحمل کنند؛ به عنوان مثال در پارسال نرخ ارز ۲۲ هزار تومانی برای بلیت هواپیما در نظر گرفته بودیم و مبنای محاسبه قیمت بلیت هواپیما در آخرین نرخ نامه مصوبه ۲۵ هزار تومان است.

سوال: وضعیت خلبان  و پرسنل شرکت های هواپیمایی به چه شکلی است؟

آقای موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی: حقوق  خلبان و پرسنل ما حقوق یک هفتم و یک هشتم نرم دنیاست و در حالی که حقوق خلبان چندین برابر است و بسیاری از خلبان ها به دلیل حقوق پایین به کشورهای خارجی رفته اند.

سوال: چرا بلیت هواپیما دردست چارتر کنندگان قرار دارد؟

آقای موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی: معضل اصلی  در بلیت هواپیما چارتر کنندگان هستند  آنها از نقطه ضعف شرکت های هواپیمایی سو استفاده می کنند.

به طور مثال یک آژانس هواپیمایی به ایرلاین می گوید ۱۰۰ میلیارد تومان سپرده می کند  و بلیت ها را خریداری می‌کند و با قیمت های نجومی و سه برابر به فروش می رسد.

آژانس های هواپیمایی و اکثرا افراد و مافیا جزو چارتر کنندگان هستند و البته ایرلاین ها هم در این بخش بی تقصیر نیستند و ضعف وجود دارد و بی نظمی  در این بخش باعث  اجحاف در حق مردم می شود و انجمن شرکت های هواپیمایی چندین بار به سازمان هواپیمایی  اعلام کرده که چارتر کنندگان باید محدود شود.

این موضوع و فروش بلیت چارتری تنها در ایران وجود دارد این در خالی است که زیرساخت فروش همه شرکت  برای فروش در داخل فراهم است.

سوال: آیا صورت های مالی ایرلاین ها ارائه شده است؟

آقای موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی: تمامی صورت های مالی بدون استثنا را تحویل داده اند لیست صورت ها به سازمان هواپیمایی و همه منفی  و زیان ده است.

سوال : چرا فروش بلیت به صورت ارزی به اتباع خارجی متوقف شد؟

آقای موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی: از پارسال تا کنون قیمت هتل در ایران هر شب در ایران بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصد افزایش یافته است، وزارت میراث فرهنگی در فروش بلیت به اتباع غیر ایرانی به صورت ارزی محاسبه می کنند در حالی که با این موضوع فروش بلیت به صورت اتباع مخالفت کرده است.

در شهرهای جنوبی بلیت هواپیما را آژانس های مسافرتی و دلالان به صورت دلاری می فروشند درحالی که هیچ پولی از آنها به ایرلاین ها وارد نمی شود.

سوال: فروش بلیت در ایام اربعین به چه شکلی است؟

آقای موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی: قرار شد چارتری در ایام اربعین  به هیچ عنوان نباشد، خود شرکت و قیمت های  هواپیمایی اقدام به فروش بلیت کنند دستور العمل و قیمت رسمی اعلام شده که بلیت چارتری نفروشند و  به مردم هم توصیه می شود بلیت خارج از سایت نخرند.

سوال:  آیا درخواست افزایش قیمت بلیت داده اید؟

 آقای موسوی رئیس انجمن شرکت های هواپیمایی: درخواست افزایش داده ایم چرا که اجتناب ناپذیر است و قیمت بلیت ها باید تغییر کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بلیت هواپیما بلیت چارتر بلیت هواپیما چارتر کنندگان قیمت بلیت فروش بلیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۹۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیب‌زمینی کیلویی چند؟

خسرو طالبی اظهار داشت: امروز قیمت هر کیلو سیب‌زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همین سیب‌زمینی با قیمت بیش‌تری به دست مصرف‌کننده می‌رسد و این یعنی نظارت صحیحی از تولید تا توزیع وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است، زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبار‌ها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است، اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می‌رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی، چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آن‌ها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزار تومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد، ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزار تومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت‌های مردمی جهادی خدمت می‌کند.

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت‌کنندگان در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن
  • آزمون اعطای مدرک تخصصی حفاظ قرآن کریم در کردستان برگزار شد
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • تراکتور – استقلال، تراکتور – سپاهان نمی‌شود
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • پیش‌فروش بلیت «نقش هیتلر در آلبوم خانوادگی» آغاز شد